Προφίλ εταιρείας

  1. Αρχική
  2. Προφίλ εταιρείας

    Η εταιρεία Reline Fashion ιδρύθηκε στην Αθήνα, στις αρχές του 1990, κατέχει μια εξέχουσα θέση στο χώρο του γυναικείου νεανικού ενδύματος, fast fashion & ασχολείται με το σχεδιασμό, την παραγωγή & την εμπορία γυναικείων ενδυμάτων.

Σήμερα, διαθέτει 3 καταστήματα διάθεσης των προϊόντων της στην καρδιά της Αττικής,

ενώ το δίκτυο διανομής της εταιρείας με συνεργαζόμενα καταστήματα ξεπερνούν σε αριθμό τα 200 στις σημαντικότερες πόλεις της Ελλάδας και της Κύπρου.

Ρούχα!  μοντέρνα, κομψά και πάντα οικονομικά, με συνεχόμενη παραγωγή νέων σχεδίων σε περιορισμένα κομμάτια, διατηρεί την μοναδικότητα των ρούχων αλλά και την δική σας!

Το πιο σημαντικό κομμάτι της επιτυχίας μας είναι ένας ευτυχισμένος και ικανοποιημένος πελάτης, επομένως προσπαθούμε πάντα να κάνουμε κάθε εμπειρία αγορών μοναδική. Δεν ξέρετε από πού να αρχίσετε; Πηγαίνετε στην “αναζήτηση” και πληκτρολογήστε τι ψάχνετε, συζητήστε μαζί μας στο Facebook #relinefashion - Instagram @relinefashion ή στο viber 694 822 1697.

Τα ρούχα της Reline Fashion δεν έχουν ηλικία! Επίκεντρο των συλλογών παραμένει πάντα η γυναίκα.. Eίναι αυτή που αναδεικνύει με την γοητεία την προσωπικότητα και το στυλ της την αισθητική των ρούχων μας! Είμαστε εδώ λοιπόν, για κάθε σύγχρονη και δυναμική γυναίκα που αγαπά τη μόδα και τη θηλυκότητα και δεν φοβάται να εκφράσει την προσωπικότητα της, μέσω του στυλ της. Νεανικά μοντέρνα ρούχα σε πολύ χαμηλές τιμές, πάντα με την εγγύηση ποιότητας της Reline Fashion...